Sponsoring


Eijgenraam Hoogwerkers staat midden in de maatschappij. Wij ondersteunen daarom diverse maatschappelijke en sportieve organisaties en individuele sporters.

Sporters - Diane ValkenburgDiane Valkenburg


Een topsporter doet er alles aan om op dat ene juiste moment de beste te zijn. Al het andere laten vallen en altijd bezig zijn met die ene prestatie; hard trainen, veel analyseren, bewegingen perfectioneren, veel rust nemen, goed eten, op tijd naar bed gaan, materiaal in orde hebben. Er komt heel veel bij kijken.

Maar een sporter kan dat nooit alleen. De juiste begeleiding en steun uit de directe omgeving is essentieel. Alweer vijf jaar geleden kwam ik bij Eijgenraam Hoogwerkers met een heel ambitieus plan. Ik had nog geen internationale wedstrijden gereden, maar ik had wel een hele grote droom: meedoen aan de Olympische Spelen in Vancouver.

Lees meer...

Vereniging - Oranjecomité Berkel en Rodenrijs


Ieder jaar organiseert het Oranjecomité een mooi feest voor Berkel en Rodenrijs. Eijgenraam Hoogwerkers is vanaf het begin betrokken geweest bij dit mooie feest. Kijk op de website van oranjecomité Berkel en Rodenrijs voor het laatste nieuws en de activiteiten.

www.oranjecomiteberkelenrodenrijs.nl

Vereniging - Schaatsvereniging Lansingerland


De "Schaatsvereniging Lansingerland" richt zich op het leren schaatsen aan de jeugd en volwassenen, naast het aanleren van het schaatsen kan men ook aan de wedstrijdsport deelnemen. Van april tot september is de vereniging actief in de ondersteunende sporten voor het schaatsen, fietsen, skeeleren en conditietraining.

Kijk op de website voor meer informatie en nieuws.

www.schaatsvereniginglansingerland.nl

Evenementen - Musketier Marathon Oeganda


Eijgenraam Hoogwerkers sponsort de Musketier Marathon, die op 29 mei 2013 in Oeganda zal plaats vondt.

Deze marathon van 60 km wordt georganiseerd door stichting De 4e Musketier en heeft een fondswerfdoel van 1,3 miljoen euro. Met het opgehaalde geld wordt de allerarmsten van Oeganda een significante steun in de rug geboden. Meer informatie vindt u op de website.

www.de4emusketier.nl

Marieke weer heelhuids terug uit Uganda!

Zij crosste voor Flying Docters een flink bedrag bij elkaar..

Er gaan inmiddels geruchten, dat de dokters hun vliegtuigjes gaan afschaffen.. reden: Marieke doet het sneller op de fiets!

View the embedded image gallery online at:
https://www.eijgenraam.nl/index.php/sponsoring#sigProId6e8773f6e0